REBAH TAUBAT MOVIE

You were so sweet Thaqif. She rose to fame when she played the character Nora Elena alongside actor Aaron Aziz in the drama, Nora Elena broadcast on TV3 which received a warm welcome reaching 1. Beliau turut menerima pencalonan bagi kategori Aktres Terbaik Filem di Anugerah Skrin menerusi filem sama. Antara filem yang dibintangi beliau ialah Rock , Akhirat , Bohsia: Dicapai 19 Jun Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke Nabila memulakan kerjaya muziknya dengan melancarkan single solo pertamanya, “X-Ray” hasil nukilan Edrie Hashim.

Dicapai 1 September Dicapai 21 Oktober Antara filem yang dibintangi beliau ialah Rock , Akhirat , Bohsia: Pada akhir , ia telah diumumkan bahawa Skop Productions akan menerbitkan kesinambungan filem Munafik. Bagaimanapun, pada Mac , Nabila mengumumkan menarik diri dari kesinambungan filem itu kerana kesibukan jadual kerjanya dan beliau digantikan oleh Maya Karin untuk sekuel ini yang diberi judul Munafik 2. Ruang nama Rencana Perbincangan. Beliau yang lebih mesra dengan panggilan Abil mempunyai empat adik-beradik berlainan ibu—Irisha Myra lahir , Alexander Zulkarnain lahir , Sania Samara lahir dan Qaqa At-Tameemi lahir Dicapai 15 Ogos

May Allah grant him Jannah and the family the strength to bear the pain. Bagaimanapun, pada MacNabila mengumumkan menarik diri dari kesinambungan filem itu kerana kesibukan jadual kerjanya dan beliau digantikan oleh Maya Karin untuk sekuel ini yang diberi judul Munafik 2. Jangan Pilih Jalan Hitam Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke Pada tahun juga, beliau mofie dalam drama Ibu bersama Hamidah Wahab. Nama pengguna Twitter tiada di Wikidata.

Dicapai 15 Ogos Dicapai 6 Februari Dicapai 1 Februari Padabeliau berlakon dalam filem seram paranormal thriler Gamatisme arahan Yeop Hitler Zami bersama Syazwan Zulkiflyfilem ini mengisahkan mengenai Zara, seorang mangsa rogol yang mengalami gangguan aktiviti paranormal selepas menggugurkan bayi perogolnya.

Madya Abdul Razak Mohaideen. Beliau kemudiannya diberi peranan sebagai Biduanita Negara, Saloma dalam telefilem biopik dua episod bertajuk, Saloma arahan Melissa Saila yang disiarkan di Astro First Eksklusif.

  AKBINGO EPISODE 259

Pelakonpengacaramodel. Dicapai 20 April Festival Filem Malaysia ke Dicapai 16 April Underworld yang merupakan rendisi daripada trilogi KL Gangster karya Syamsul Yusof memulakan siaran di iflix pada 16 Ogos ; Nabila memegang watak sebagai Shameen.

Beliau juga muncul dalam muzik video lagu ” Ragaman ” nyanyian Faizal Tahir. Sepanjang kerjayanya, Nabila telah menerima pelbagai anugerah dan pencalonan di dalam kerjayanya sebagai pelakon. Dicapai 16 Mei Nabila Huda binti Suhaimi lahir 2 Disember atau lebih dikenali sebagai Nabila Huda ialah seorang pelakon wanita Malaysia. Peranan di layar lebar tiba padaNabila berlakon dalam filem sulungnya, filem komedi muzikal arahan Mamat KhalidRock yang dibintangi oleh Que HaidarKhir Rahman dan Soffi Jikan di mana beliau memegang watak sebagai Nurfarzana Foxy Lady.

Padabeliau berlakon bersama Pekin Ibrahim dan pelakon kanak-kanak yang sedang meningkat naik, Puteri Balqis dalam siri drama waktu perdana TV3Balqis.

You were so sweet Thaqif. Kembali bekerjasama bersama Syamsul, Nabila membintangi filem drama biografi romantik, Makrifat Cinta arahan Kamal G, [39] beliau memegang watak Zara, seorang wanita yang ingin hidup senang.

Dicapai 11 November Dicapai 9 September Beliau mula mendapat perhatian secara meluas pada menerusi lakonannya sebagai seorang gadis bohsia dalam filem aksi sosial Bohsia: She rose to fame when she played the character Nora Elena alongside actor Aaron Aziz in the drama, Nora Elena broadcast on TV3 which received a warm welcome reaching 1.

Dicapai pada 28 September moie Rashiddalam filem ini, beliau memegang watak sebagai Soraya, filem mengisahkan tentang kehidupan sebuah pasangan iaitu Soraya lakonan beliau dan Kamil dilakonkan oleh Fizz Fairuz yang telah membuat perjanjian berdarah dengan kuasa kejahatan demi mendapatkan kesenangan hidup. Dicapai 1 September Dicapai 8 September She accompanied the picture with the caption: Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut.

  PRISON BREAK SEASON 4 TRISHANNE

Beliau berkahwin dengan Zaidi Zailani pada dan rrbah seorang anak perempuan bernama Kesha Laila yang dilahirkan pada Impak Maksima the Series.

Nabila berkahwin sebanyak dua kali. Beliau kembali ke filem pada selepas dua tahun, Nabila membawakan semula peranannya sebagai Tasya dalam filem Jalan Kembali: Jangan Mofie Jalan Hitam.

Nabila Huda

Dalam satu temuramah padabeliau mengakui kerjaya sebagai penyanyi dianggap paling memalukan buat dirinya. Rebab yang lebih mesra dengan panggilan Abil mempunyai empat adik-beradik berlainan ibu—Irisha Myra lahirAlexander Zulkarnain lahirSania Samara lahir dan Qaqa At-Tameemi lahir Dicapai 1 Januari I am blessed to have met this beautiful soul even for a short few minutes. Nabila mendedahkan pada Ogos yang beliau sudah tiga tahun tidak bertemu dengan bapanya, Amy Search sejak Beliau turut menerima pencalonan bagi kategori Aktres Terbaik Filem di Anugerah Skrin menerusi filem sama.

Malam Syamsul, Shanjhey, Nabila, Pekin Bohsia 2 sarat mesej”. Apabila dia berpindah ke hostel kolejnya, rakan-rakannya mula mengalami gangguan yang sama. Siti Saleha added that tqubat was very touched that he was a fan and had wanted to see her in person. Dicapai 12 Mac She is 28 years old.

Movies New: Rebah Di Hujung Taubat () [Malay] SDTVRip Mkv-Jie

Ruang nama Rencana Perbincangan. Dicapai 7 April Nabila merupakan pilihan terbaik”. Beliau merupakan anak sulung kepada penyanyi rock terkenal dan vokalis kumpulan SearchSuhaimi Abdul Rahman atau lebih dikenali sebagai Amy Search.