MAN SEWEL DATANG KL FULL MOVIE

Sekembalinya Man ke Kuala Lumpur, Man mengenali pula seorang gadis, Salbiah yang menjadi mangsa ragut. Bermakna saya tak ambil filem ini secara serius. And I’m glad that I watched this bodoh movie so that saya boleh menilai keupayaan sebenar Shuib apabila diberi watak yang lebih serius, seperti filem Amir dan Loqman Pergi ke Laut. Gandingan Rosnah Mat Aris dan Shuib Sepah di dalam satu rangka memang totally bodoh dan huru hara sampai saya tak boleh nak kata benda yang bijak-bijak. Dan, ada scene kumpulan May di kelab yang tiba-tiba je. Mereka berdua menjadi sahabat yang saling membantu.

You can now proceed to book tickets at Amerin Cineplex, click the link below to continue. Posted by Blitzenius at 2: You can now proceed to book tickets at MBO Cinemas, click the link below to continue. Will Man ever be able to pick himself up and adapt to the harsh city life or will he fall victim like so many people before him, who fail to see beyond the superficial? Work Move Productiion Sdn. Malangnya Siti Khadijah telah menjadi milik orang kerana Man memungkiri janji cinta mereka dahulu.

You can now proceed to book tickets at Premium-X Cinemas, click the link below to continue. The Oscar Winner Predictions! Filem ni memang standard direct-to-tv punya kualiti, kampung punya lawak, guilty pleasure yang saya layan juga kalau dah terlebih masa terluang bersama anak saudara di waktu petang di Hari Raya keenam. Abdul Rahman Adam Penerbit Eksekutif: Gandingan Rosnah Mat Aris dan Shuib Sepah di dalam satu rangka memang totally bodoh dan huru hara dataang saya tak boleh nak kata benda yang bijak-bijak.

  CHITHIRAM PESUTHADI SERIAL EPISODE 55

Will Man ever be able to pick himself up and adapt to the harsh city life or will he fall victim like so many people before him, who fail to see beyond the superficial?

Patrick Stewart and Hugh Jackman set world record with Marvel roles. However, Man fails to move that Nadia is only looking for a boy toy to buy her expensive gifts. Malaysia’s Favourite Movie Site Since You can now proceed to book tickets at mmCineplexes Cinemas, click the link below to continue. You can now proceed to book tickets at Mega Cineplex, click the link below to continue.

Man tenggelam dalam jerat cinta Nadia, segala kemahuan Nadia diturutkan dan datng sanggup berhabis wang ringgit memenuhi kehidupan Nadia yang serba mewah itu. Cinema Online is 20! Namewee reshoots “Banglasia” for Malaysian theatrical release. Menerusi Salim juga, Man berkenalan dengan Nadia, seorang bekas model.

Posted by Blitzenius at 2: This movie review is not available at the moment. Leman menasihati Man agar berwaspada denganSalim kerana dikhuatiri Salim terbabit dalam kegiatan jenayah. Suatu hari Man terserempak dengan Leman, orang kampungnya yang mengusahakan kedai makan di Kuala Lumpur.

Work Move Productiion Sdn. Engkau patut tulis itu ialah salah satu moment yang paling metal dalam filem Melayu. Man kemudiannya pulang ke kampung untuk menemui ibunya dan kekasih hatinya Sedel Khadijah yang telah lama ditinggalkan.

It is through Salim that Man meets Nadia, an ex model. Bagaimana Man mahu berhadapan dengan Salim? Dan, ada scene kumpulan May di kelab yang tiba-tiba je.

Download Man Sewel Datang KL Movie Part 1 MP4 – MP3 ZIP Download

U General Release Date: Malangnya Siti Khadijah telah menjadi milik orang kerana Man memungkiri janji cinta mereka dahulu. Mereka berdua menjadi sahabat yang saling membantu. Tapi saya tengok dengan tekun dan serius sekali. In Kuala Lumpur, Man stays with his village sewsl, Salim, who teaches him a lot about city life.

  THE CONCUBINE BLU RAY GANOOL

Download Man Sewel Datang KL Movie Part 1 MP4

Bagaimanapun Man akhirnya menyedari sesuatu yang tidak kena apabila Nadia meminta wang sebanyak RM, untuk dijadikan modal perniagaan. Chris Hemsworth to star in this legendary wrestler’s biopic.

Tapi saya kena pastikan otak saya keep intact selesai menontonnya. Salim banyak mempengaruhi Man tentang kehidupan di ibu kota.

Adakah dztang tuduhan yang dilemparkan kepada Salim? Saksikan hero sewel ini yang cuba menyelongkar kebenaran yang tersembunyi dengan cara gila-gilanya.

Eventually Man’s assets run dry and he is forced to work odd jobs in order to fund his living. You can now proceed to book tickets at Amerin Cineplex, click the link below to continue. Dalam masa yang sama, Man tidak lagi mendapat bantuan kewangan dari ibunya di kampung menyebabkan beliau terpaksa berdikari untuk meneruskan kehidupan di Kuala Lumpur.

Newer Post Older Post Home. You can now proceed to book tickets at MBO Xewel the link below to continue.